ПАМЕТ РАЗЛИЧНИ МАРКИ

Product QR Code

Скъпи клиенти, моля имайте предвид, че около празниците куриерите са претоварени и пратките се бавят повече от обичайното. За да се запази доброто Ви празнично настроение и да получите пратката си навреме, препоръчваме да не чакате последния момент, а да направите Вашата поръчка сега!


НОВ

внос

Марка: Различни марки
Код:149961
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Наличен в склад
Цена: 64,58 лв.
Купи


Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (5 оценки)   Напиши отзив

   

Спецификация на Памет Различни марки

Основни
Тип Памет за компютри
Процесор
Шина 1600MHz
Памет
Размер на паметта 4096MB
Тип на паметта DDR3
Други
Състояние А клас
Гаранционен срок 1 месец

Описание на Памет Различни марки


Общото състояние и външния вид на този продукт е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.

Наличността от този продукт е минимална. Това означава, че са останали последни бройки. Ако продуктът Ви допада не чакайте, а направете поръчка сега.

Продуктът може да бъде доставен с куриер на удобен за Вас адрес. Ако желаете да го закупите натиснете върху синия бутон КУПИ.Ако имате въпрос за ПАМЕТ РАЗЛИЧНИ МАРКИ, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc80bg
Сходни артикули
Най-нови