DELL LATITUDE E6530 ЦЕНА

Всички DELL Latitude E6530 подредени по цена със снимки, детайлни характеристики, оценка за външен вид, бързина и ефективност.

Ред:
Брой:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Лаптоп DELL Latitude E6530 Core i5
  Оценен като бърз. Оценен като изгоден. Лаптоп DELL Latitude E6530 втора употреба А клас. Intel Core i5 3230M 2600Mhz 3MB 15.6" 1366x768 WXGA LED 16 към 9 So-Dimm DDR3 4096MB 320 GB SATA Slim DVD-RW nVidia Quadro NVS 5200M Camera HDMI eSATA USB 3.0 Статус на батерията: Weak. Оценка за бързина: 26315 точки. Оценка за ефективност: 109 точки...
  462,22 лв.
  5
 • Лаптоп DELL Latitude E6530 Core i5 с Windows 10 Home
  Оценен като бърз. Лаптоп DELL Latitude E6530 втора употреба А клас. Windows 10 Home Intel Core i5 3230M 2600Mhz 3MB 15.6" 1366x768 WXGA LED 16 към 9 So-Dimm DDR3 4096MB 320 GB SATA Slim DVD-RW nVidia Quadro NVS 5200M Camera HDMI eSATA USB 3.0 Статус на батерията: Weak. Оценка за бързина: 26391 точки. Оценка за ефективност: 104 точки...
  513,04 лв.
 • Лаптоп DELL Latitude E6530 Core i5 с Windows 10 Pro
  Оценен като бърз. Лаптоп DELL Latitude E6530 втора употреба А клас. Windows 10 Pro Intel Core i5 3230M 2600Mhz 3MB 15.6" 1366x768 WXGA LED 16 към 9 So-Dimm DDR3 4096MB 320 GB SATA Slim DVD-RW nVidia Quadro NVS 5200M Camera HDMI eSATA USB 3.0 Статус на батерията: Weak. Оценка за бързина: 26445 точки. Оценка за ефективност: 101 точки...
  549,34 лв.