Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3

Product QR Code

КОМПЮТЪР FUJITSU ESPRIMO Q9000 CORE I3


НАЙ
продаван
Марка: FUJITSU
Код:130091
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Наличен в склад
Цена: 199,00 лв.209,00 лв.

Купи
Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (263 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3

Най-важното, което можем да кажем за този компютър, е че въпросният е А клас, което е най-високия клас, тоест продукта е в добро външно състояние и работи безупречно, освен това този продукт е made in Germany.

Този компютър е оценен като изгоден, защото неговата оценка за ефективност е по-висока от средната оценка на всички компютри в нашия сайт. Средната оценка за ефективност на всички компютри в нашия сайт е: 903 точки.

Оценката за бързина на този компютър е 21938 точки. Тази оценка е изчислена автоматично от нашия сайт като са взети предвид: скорост на процесора, кеш памет на процесора, тип на процесора, тип на оперативната памет, размер на оперативната памет и тип на твърдия диск.

Оценката за ефективност на този компютър е 1298 точки. Тази оценка е изчислена автоматично като сме съпоставили бързината на компютъра и неговата цена. Когато тази оценка е по-висока означава, че получавате повече бързина за по-малко пари.


Общото състояние и външния вид на този компютър е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.


Към този копютър предлагаме допълнителни опции, които можете да изберете от отметките по-горе. Ако изберете "Плюс 4GB RAM" ще получите компютъра с 8GB RAM. Ако изберете SSD ще получите компютъра с монтирано SSD, всички SSD-та са нови и получавате 36 месеца гаранция за всяко SSD. Стандартното дисково устройство също остава за Вас.

Важно е да знаете, че марковата компютърна техника като този компютър Fujitsu се изработва с внимание и работи стабилно и надеждно, за дълъг период от време. Не са редки случаите, в които високият клас техника като този компютър надживява новите модели.

Преди да бъде пуснат за продажба, на този компютър е направена профилактика, която включва реновиране и вътрешно почистване, и след това успешно е преминал през тестове за стабилност, тоест този компютър е тестван и работи отлично.

Можете да закупите този продукт като натиснете върху синия бутон КУПИ. Продуктът ще бъде доставен с куриер на посочен от Вас адрес.

 

 


Задайте въпрос за продукта КОМПЮТЪР FUJITSU ESPRIMO Q9000 CORE I3, като попълните полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:


Дата : 2018-06-15
Въпрос: Има ли WI-FI модул
Отговор: Здравейте, модела който предлагаме няма WiFi.

Спецификация на Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3

Процесор
Модел на процесора 370M 2400Mhz 3MB
Процесор Intel Core i3
Памет
Размер на паметта 4096MB
Тип на паметта So-Dimm DDR3
Видеокарта
Дискове
Размер на диска 320 GB
Тип на диска SATA 2.5
Оптично устройство Slim DVD-RW
Екстри и опции
Оценки
Оценка за бързина 21938
Оценка колко е изгоден 1298
Други
Инсталирана операционна система Няма операционна система
Клас А клас
Модел Esprimo Q9000
Тип на кутията Desktop Mini
Гаранционен срок 12 месеца


Кредитен калкулатор

Продуктът Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3 може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца, процентът е плаващ и при по-дълъг период получавате по-ниска лихва. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Необходимо е да натиснете върху синия бутон "КУПИ", който се намира най-горе и да следвате стъпките, като в стъпка плащане избирате TBI Bank. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведи кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А