Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3

Product QR Code

КОМПЮТЪР FUJITSU ESPRIMO Q9000 CORE I3


НАЙ
продаван
Марка: FUJITSU
Код:130091
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Наличен в склад
Цена: 199,00 лв.209,00 лв.

Купи
Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (221 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3

Най-важното, което можем да кажем за този компютър, е че въпросният е А клас, което е най-високия клас, тоест продукта е в добро външно състояние и работи безупречно, освен това този продукт е made in Germany.

Този компютър е оценен като изгоден, защото неговата оценка за ефективност е по-висока от средната оценка на всички компютри в нашия сайт. Средната оценка за ефективност на всички компютри в нашия сайт е: 903 точки.

Оценката за бързина на този компютър е 21938 точки. Тази оценка е изчислена автоматично от нашия сайт като са взети предвид: скорост на процесора, кеш памет на процесора, тип на процесора, тип на оперативната памет, размер на оперативната памет и тип на твърдия диск.

Оценката за ефективност на този компютър е 1298 точки. Тази оценка е изчислена автоматично като сме съпоставили бързината на компютъра и неговата цена. Когато тази оценка е по-висока означава, че получавате повече бързина за по-малко пари.


Общото състояние и външния вид на този компютър е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.


Към този копютър предлагаме допълнителни опции, които можете да изберете от отметките по-горе. Ако изберете "Плюс 4GB RAM" ще получите компютъра с 8GB RAM. Ако изберете SSD ще получите компютъра с монтирано SSD, всички SSD-та са нови и получавате 36 месеца гаранция за всяко SSD. Стандартното дисково устройство също остава за Вас.

Важно е да знаете, че марковата компютърна техника като този компютър Fujitsu се изработва с внимание и работи стабилно и надеждно, за дълъг период от време. Не са редки случаите, в които високият клас техника като този компютър надживява новите модели.

Преди да бъде пуснат за продажба, на този компютър е направена профилактика, която включва реновиране и вътрешно почистване, и след това успешно е преминал през тестове за стабилност, тоест този компютър е тестван и работи отлично.

Можете да закупите този продукт като натиснете върху синия бутон КУПИ. Продуктът ще бъде доставен с куриер на посочен от Вас адрес.

 

 
Задайте въпрос за продукта КОМПЮТЪР FUJITSU ESPRIMO Q9000 CORE I3, като попълните полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Спецификация на Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3

Процесор
Модел на процесора 370M 2400Mhz 3MB
Процесор Intel Core i3
Памет
Размер на паметта 4096MB
Тип на паметта So-Dimm DDR3
Видеокарта
Дискове
Размер на диска 320 GB
Тип на диска SATA 2.5
Оптично устройство Slim DVD-RW
Екстри и опции
Оценки
Оценка за бързина 21938
Оценка колко е изгоден 1298
Други
Инсталирана операционна система Няма операционна система
Клас А клас
Модел Esprimo Q9000
Тип на кутията Desktop Mini
Гаранционен срок 12 месеца


Кредитен калкулатор

Продуктът Компютър Fujitsu Esprimo Q9000 Core i3 може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца, процентът е плаващ и при по-дълъг период получавате по-ниска лихва. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Необходимо е да натиснете върху синия бутон "КУПИ", който се намира най-горе и да следвате стъпките, като в стъпка плащане избирате TBI Bank. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведи кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А