КОМПЛЕКТ ОТ ДВА БРОЯ HP COMPAQ ELITE 8200USDT

Марка: HP Compaq
Код:154880
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 316.80 лв.
Купи


Оцени: 
  

   

Спецификация на Комплект от два броя HP Compaq Elite 8200USDT

Процесор
Модел на процесора 2100 3100MHz 3MB
Процесор Intel Core i3
Памет
Размер на паметта 4096MB
Тип на паметта So-Dimm DDR3
Дискове
Размер на диска 250 GB
Тип на диска SATA 2.5"
Оптично устройство Slim DVD-RW
Други
Модел Elite 8200USDT Ultra Slim Desktop
Тип на кутията Ultra Slim Desktop
Състояние А клас
Гаранционен срок 6 месеца

Описание на Комплект от два броя HP Compaq Elite 8200USDT


Продуктът представлява комплект от два броя HP Compaq Elite 8200USDT, напълно еднакви и еднотипни на обща цена: 316.80 лева. Този комплект е подходящ за хора, които искат да купят два броя наведнъж, като така ще се възползват от по-ниска цена на брой: 158.40 лева. От същия модел може да бъде закупена и само една бройка на стандартна цена. Това може да стане на този адрес.

Общото състояние и външният вид на този продукт е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.


Продуктът може да бъде доставен с куриер на удобен за Вас адрес. Ако желаете да го закупите натиснете върху синия бутон ПОРЪЧАЙ.Ако имате въпрос за КОМПЛЕКТ ОТ ДВА БРОЯ HP COMPAQ ELITE 8200USDT, попълнете полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Кредитен калкулатор

Продуктът Комплект от два броя HP Compaq Elite 8200USDT може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank. За да кандидатствате е необходимо да натиснете върху синия бутон "КУПИ" и да следвате стъпките.


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведете кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови