Как се използва код за отстъпка?

 

Накратко - с 3 лесни стъпки, натиснете върху "КУПИ", въведете кода в полето и натиснете "Активирай", и последна стъпка завършете поръчката. За да видите всичко това описано в детайли със снимки и стрелки продължете да четете тази статия.


Ако имате код за отстъпка можете да го използвате само когато поръчката се прави по Интернет през нашия сайт. Необходимо е да следвате 3 лесни стъпки както е описано по-долу. Моля имайте предвид, че кодовете са невалидни при обаждане по телефона. Ако отговаряте на условията и желаете да позвате кода можете да направите това като следвате стъпките:

 

1. Изберете желания от Вас продукт и натиснете върху големия син бутон "КУПИ" (снимка 1 по-долу).

2. След това въведете кода в полето и натиснете върху "Активирай" (снимка 2 по-долу).

3. Завършете поръчката като попълните Вашите данни и натиснете върху големия син бутон "ПОТВЪРДИ" (снимка 3 по-долу).


Ограничения 1: Кодовете са с ограничен срок на валидност, затова, ако имате код използвайте го възможно най-бързо. Кодовете работят при определена минимална сума, тоест за да активирате код може да е необходимо цената на продукта да е по-висока от определена сума. Кодовете не важат за дилъри и поръчки на едро. Кодовете не важат за всички продукти, тоест има някои продукти, за които не можете да ползвате код за отстъпка. Кодовете за отстъпка не могат да се комбинират с други отстъпки. Кодовете не могат да се използват за стари поръчки, които вече са завършени. Кодовете не могат да се използват при поръчки на кредит.

Ограничения 2: Кодовете за отстъпка могат да се предложат, когато процесът е оптимизиран, тоест всичко да става автоматично и без нашата намеса. Има се предвид, че клиентът има уменията сам да въведе кода и да финализира поръчката. Също се предполага, че клиентът е наясно с продукта и няма въпроси. Ако клиентът не е наясно и не може сам да въведе кода или пък има колебания и въпроси, то кодовете за отстъпка не са подходящи за него. Това е и една от причините кодовете за отстъпка да не могат да се прилагат по телефона, а да се използват само през сайта, когато клиентът направи всичко сам, защото по този начин не се губи време.

 

 


 

 


 

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!