Как се използва код за отстъпка?

 

Накратко - с 3 лесни стъпки, натиснете върху "КУПИ" след това натиснете "Активирай" и след това завършете поръчката. За да видите всичко описано в детайли и стрелки продължете да четете тази статия.


Ако имате код за отстъпка можете да го използвате само когато поръчката се прави по Интернет през нашия сайт. Необходимо е да следвате 3 лесни стъпки както е описано по-долу. Моля имайте предвид, че кодовете са невалидни при обаждане по телефона. Кодовете са невалидни и при бърза поръчка направена само с телефонен номер. Ако отговаряте на условията и желаете да позвате кода можете да направите това като следвате стъпките:

 

1. Изберете желания от Вас продукт и натиснете върху големия син бутон "КУПИ" (снимка 1 по-долу).

2. След това въведете кода в полето и натиснете върху "Активирай" (снимка 2 по-долу).

3. Завършете поръчката като попълните Вашите данни и натиснете върху големия син бутон "ПОТВЪРДИ" (снимка 3 по-долу).


Ограничения 1: Кодовете са с ограничен срок на валидност, затова, ако имате код използвайте го възможно най-бързо. Кодовете работят при определена минимална сума, тоест за да активирате код може да е необходимо цената на продукта да е по-висока от определена сума. Кодовете не важат за дилъри и поръчки на едро. Кодовете не важат за всички продукти, тоест има някои продукти, за които не можете да ползвате код за отстъпка. Кодовете за отстъпка не могат да се комбинират с други отстъпки. Кодовете не могат да се използват за стари поръчки, които вече са завършени. Кодовете не могат да се използват при поръчки на кредит.

Ограничения 2: Кодовете за отстъпка могат да се предложат, когато процесът е оптимизиран, тоест всичко да става автоматично и без нашата намеса. Има се предвид, че клиентът има уменията сам да въведе кода и да финализира поръчката. Също се предполага, че клиентът е наясно с продукта и няма въпроси. Ако клиентът не е наясно и не може сам да въведе кода или пък има колебания и въпроси, то кодовете за отстъпка не са подходящи за него. Това е и една от причините кодовете за отстъпка да не могат да се прилагат по телефона, а да се използват само през сайта, когато клиентът направи всичко сам, защото по този начин не се губи време.

 

 


 

 


 

 


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.