Компютър Lenovo ThinkCentre M78 AMD A4 с Windows 10 Pro

Product QR Code

КОМПЮТЪР LENOVO THINKCENTRE M78 AMD A4 С WINDOWS 10 PRO

Марка: Lenovo
Код:144275
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 321,19 лв.

Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (41 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на Компютър Lenovo ThinkCentre M78 AMD A4 с Windows 10 Pro

Най-важното, което можем да кажем за този компютър, е че въпросният е А клас, което е най-високия клас, тоест продукта е в добро външно състояние и работи безупречно.

Оценката за бързина на този компютър е 19321 точки. Тази оценка е изчислена автоматично от нашия сайт като са взети предвид: скорост на процесора, кеш памет на процесора, тип на процесора, тип на оперативната памет, размер на оперативната памет и тип на твърдия диск.

Оценката за ефективност на този компютър е 718 точки. Тази оценка е изчислена автоматично като сме съпоставили бързината на компютъра и неговата цена. Когато тази оценка е по-висока означава, че получавате повече бързина за по-малко пари.

Ако желаете да получите съвет от Вашите приятели можете да споделите тази страница като натиснете върху бутона:

Този компютър пристига при Вас с инсталирана и работеща оригинална операционна система Windows 10 Pro. Операционната система, която е инсталирана е 100% оригинален софтуер от Microsoft. На компютъра има залепен лицензионен стикер със серийния номер на Windows 10 Pro.

Когато операционната система е оригинална вградената антивирусна програма Windows Defender се обновява безпроблемно, обновява се и операционната система. Обновяването е безплатно и неограничено във времето, това Ви дава по-голяма защита от вируси и Ви предпазва от загуба на ценна информация.

Всички предимства на лицензирания Windows можете да видите тук. Въпреки тези предимства, ако желаете да закупите продукта без операционна система, то можете да направите това на този адрес.

Общото състояние и външния вид на този компютър е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.

Към този компютър предлагаме допълнителни опции, които можете да изберете от отметките по-горе. Ако изберете "Плюс 4GB RAM" ще получите компютъра с 8GB RAM. Ако изберете "Плюс 8GB RAM" ще получите компютъра с 12GB RAM. Ако изберете SSD ще получите компютъра с монтирано и тествано SSD. Стандартното дисково устройство също остава за Вас. Ако изберете "Плюс 12 месеца гаранция" ще получите компютъра с гаранция 24 месеца. Ако изберете "Плюс 24 месеца гаранция" ще получите компютъра с гаранция 36 месеца.

Важно е да знаете, че марковата компютърна техника като този компютър Lenovo се изработва с внимание и работи стабилно и надеждно, за дълъг период от време. Не са редки случаите, в които високият клас техника като този компютър надживява новите модели.

Преди да бъде пуснат за продажба, на този компютър е направена профилактика, която включва реновиране и вътрешно почистване, и след това успешно е преминал през тестове за стабилност, тоест този компютър е тестван и работи отлично.

Можете да закупите този продукт като натиснете върху синия бутон КУПИ. Продуктът ще бъде доставен с куриер на посочен от Вас адрес.

Задайте въпрос за продукта КОМПЮТЪР LENOVO THINKCENTRE M78 AMD A4 С WINDOWS 10 PRO, като попълните полето по-долу и натиснете върху синия бутон.
Вашето име:Спецификация на Компютър Lenovo ThinkCentre M78 AMD A4 с Windows 10 Pro

Процесор
Модел на процесора 6300B 3700Mhz 1MB
Процесор AMD A4
Памет
Размер на паметта 4096MB
Тип на паметта DDR3
Дискове
Размер на диска 250 GB
Тип на диска SATA
Оптично устройство Няма оптично устройство
Оценки
Оценка за бързина 19321
Оценка колко е изгоден 718
Други
Инсталирана операционна система Windows 10 Pro
Клас А клас
Модел ThinkCentre M78
Тип на кутията Slim Desktop
Гаранционен срок 12 месеца


Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведи кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А