Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo

Product QR Code

ЛАПТОП LENOVO THINKPAD T500 CORE 2 DUO

Марка: Lenovo
Код:131359
Доставка: Цена 6 лева
Наличност: Наличен в склад
Цена: 189,85 лв.

Купи
Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (26 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo

Този лаптоп е оценен като изгоден, защото неговата оценка за ефективност е по-висока от средната оценка на всички лаптопи в нашия сайт. Средната оценка за ефективност на всички лаптопи в нашия сайт е: 658 точки.

Оценката за бързина на този лаптоп е 18528 точки. Тази оценка е изчислена автоматично от нашия сайт като са взети предвид: скорост на процесора, кеш памет на процесора, тип на процесора, тип на оперативната памет, размер на оперативната памет и тип на твърдия диск.

Оценката за ефективност на този лаптоп е 1165 точки. Тази оценка е изчислена автоматично като сме съпоставили бързината на компютъра и неговата цена. Когато тази оценка е по-висока означава, че получавате повече бързина за по-малко пари.

Ако желаете да получите съвет от Вашите приятели можете да споделите тази страница като натиснете върху бутона:

Общото състояние и външния вид на този лаптоп е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки по дисплея, няма пукнатини и счупвания по корпуса, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.

Батерията на този лаптоп е оценена като Weak. Това означава, че при тест на паметта е батерията е издържала от 5 до 30 минути, тоест батерията работи, но не издържа много и е към края на нейния жизнен цикъл.

Към този лаптоп предлагаме допълнителни опции, които можете да изберете от отметките по-горе. Ако изберете "Плюс 2GB RAM" ще получите лаптопа с 4GB RAM. Ако изберете SSD ще получите лаптопа с монтирано SSD, всички SSD-та са нови и получавате 36 месеца гаранция за всяко SSD. Стандартното дисково устройство също остава за Вас. Ако изберете "Win 10 Home" или "Win 10 Pro" ще получите лаптопа с оригинална операционна система със залепен лицензионен стикер. Ако изберете "Плюс 12 месеца гаранция" ще получите лаптопа с гаранция 18 месеца.

Важно е да знаете, че марковата компютърна техника като този лаптоп Lenovo се изработва с внимание и работи стабилно и надеждно, за дълъг период от време. Не са редки случаите, в които високият клас техника като този лаптоп надживява новите модели.

Преди да бъде пуснат за продажба, на този лаптоп е направена профилактика, която включва реновиране и вътрешно почистване, и след това успешно е преминал през тестове за стабилност, тоест този лаптоп е тестван и работи отлично.

Можете да закупите този продукт като натиснете върху синия бутон КУПИ. Продуктът ще бъде доставен с куриер на посочен от Вас адрес.Задайте въпрос за продукта ЛАПТОП LENOVO THINKPAD T500 CORE 2 DUO като попълните полетата по-долу и натиснете върху синия бутон.

Вашето име:


Вашият въпросСпецификация на Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo

Екран
Диагонал на екрана 15.4 инча
Разделителна способност 1280x800
Тип WXGA 16 към 10
Процесор
Модел на процесора P8400 2260Mhz 3MB
Процесор Intel Core 2 Duo
Памет
Размер на паметта 2048MB
Тип на паметта So-Dimm DDR3
Видеокарта
Модел ATI Radeon HD 3650
Дискове
Размер на диска 160 GB
Тип на диска SATA
Оптично устройство Slim DVD-RW
Екстри и опции
USB USB 2.0
Оценки
Оценка за бързина 18528
Оценка колко е изгоден 1165
Други
Допълнителна информация DisplayPort
Инсталирана операционна система Няма операционна система
Клас А клас
Модел ThinkPad T500
Статус на батерията Weak
Гаранционен срок 6 месеца

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведи кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А