Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo с Windows 10 Pro

Product QR Code

ЛАПТОП LENOVO THINKPAD T500 CORE 2 DUO С WINDOWS 10 PRO

Марка: Lenovo
Код:131341
Доставка: Безплатна
Наличност: Наличен в склад
Цена: 285,37 лв.

Купи
Оцени: 
  
Оценка: 5 от 5 (19 оценки)   Напиши отзив
   

Описание на Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo с Windows 10 Pro

Този лаптоп е оценен като изгоден, защото неговата оценка за ефективност е по-висока от средната оценка на всички лаптопи в нашия сайт. Средната оценка за ефективност на всички лаптопи в нашия сайт е: 658 точки.

Оценката за бързина на този лаптоп е 19104 точки. Тази оценка е изчислена автоматично от нашия сайт като са взети предвид: скорост на процесора, кеш памет на процесора, тип на процесора, тип на оперативната памет, размер на оперативната памет и тип на твърдия диск.

Оценката за ефективност на този лаптоп е 799 точки. Тази оценка е изчислена автоматично като сме съпоставили бързината на компютъра и неговата цена. Когато тази оценка е по-висока означава, че получавате повече бързина за по-малко пари.

Ако желаете да получите съвет от Вашите приятели можете да споделите тази страница като натиснете върху бутона:

Този лаптоп пристига при Вас с инсталирана и работеща оригинална операционна система Windows 10 Pro. Операционната система, която е инсталирана е 100% оригинален софтуер от Microsoft. На компютъра има залепен лицензионен стикер със серийния номер на Windows 10 Pro.

Когато операционната система е оригинална вградената антивирусна програма Windows Defender се обновява безпроблемно, обновява се и операционната система. Обновяването е безплатно и неограничено във времето, това Ви дава по-голяма защита от вируси и Ви предпазва от загуба на ценна информация.

Всички предимства на лицензирания Windows можете да видите тук. Въпреки тези предимства, ако желаете да закупите продукта без операционна система, то можете да направите това на този адрес.

Общото състояние и външния вид на този лаптоп е оценено като А клас. Това означава, че работи според предназначението си и няма забележки по дисплея, няма пукнатини и счупвания по корпуса, тоест запазено състояние близко до това на нов продукт.

Батерията на този лаптоп е оценена като Weak. Това означава, че при тест на паметта е батерията е издържала от 5 до 30 минути, тоест батерията работи, но не издържа много и е към края на нейния жизнен цикъл.

Към този лаптоп предлагаме допълнителни опции, които можете да изберете от отметките по-горе. Ако изберете "Плюс 2GB RAM" ще получите лаптопа с 4GB RAM. Ако изберете SSD ще получите лаптопа с монтирано SSD, всички SSD-та са нови и получавате 36 месеца гаранция за всяко SSD. Стандартното дисково устройство също остава за Вас. Ако изберете "Плюс 12 месеца гаранция" ще получите лаптопа с гаранция 24 месеца.

Важно е да знаете, че марковата компютърна техника като този лаптоп Lenovo се изработва с внимание и работи стабилно и надеждно, за дълъг период от време. Не са редки случаите, в които високият клас техника като този лаптоп надживява новите модели.

Преди да бъде пуснат за продажба, на този лаптоп е направена профилактика, която включва реновиране и вътрешно почистване, и след това успешно е преминал през тестове за стабилност, тоест този лаптоп е тестван и работи отлично.

Можете да закупите този продукт като натиснете върху синия бутон КУПИ. Продуктът ще бъде доставен с куриер на посочен от Вас адрес.Задайте въпрос за продукта ЛАПТОП LENOVO THINKPAD T500 CORE 2 DUO С WINDOWS 10 PRO като попълните полетата по-долу и натиснете върху синия бутон.

Вашето име:


Вашият въпросСпецификация на Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo с Windows 10 Pro

Екран
Диагонал на екрана 15.4 инча
Разделителна способност 1280x800
Тип WXGA 16 към 10
Процесор
Модел на процесора P8400 2260Mhz 3MB
Процесор Intel Core 2 Duo
Памет
Размер на паметта 2048MB
Тип на паметта So-Dimm DDR3
Видеокарта
Модел ATI Radeon HD 3650
Дискове
Размер на диска 160 GB
Тип на диска SATA
Оптично устройство Slim DVD-RW
Екстри и опции
USB USB 2.0
Оценки
Оценка за бързина 19104
Оценка колко е изгоден 799
Други
Допълнителна информация DisplayPort
Инсталирана операционна система Windows 10 Pro
Клас А клас
Модел ThinkPad T500
Статус на батерията Weak
Гаранционен срок 12 месеца

Кредитен калкулатор

Продуктът Лаптоп Lenovo ThinkPad T500 Core 2 Duo с Windows 10 Pro може да бъде закупен на кредит с TBI Bank. Изберете брой месеци от калкулатора по-долу, за да видите вноски и оскъпяване. Специално за Вас, нашите клиенти, успяхме да договорим нови по-ниски лихвени проценти. По-ниските проценти са валидни, ако изберете период от 6 или повече месеца, процентът е плаващ и при по-дълъг период получавате по-ниска лихва. Кандидатстването е възможно само по Интернет след попълване на всички данни в нашия сайт. Необходимо е да натиснете върху синия бутон "КУПИ", който се намира най-горе и да следвате стъпките, като в стъпка плащане избирате TBI Bank. Условия и важни детайли свързани с покупка на кредит можете да видите тук: условия TBI Bank


Цена
Срок на кредита
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо връщате
ГПР

Отзиви

Можете да оставите отзив за продукта и да изразите Вашето мнение. Това би било полезно за нас, а също и за други хора, които се интересуват от продукта.
Лош            Отличен
Въведи кода от картинката:

 


Google код: gnc500bg
Най-нови
FB

   
К
О
Д

З
А

О
Т
С
Т
Ъ
П
К
А