ПРОЦЕСОРИ

Ред:
Брой:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E2160 1800Mhz 1MB for PC LGA 775 SLA8Z..
  13,31 лв.
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E2200 2200Mhz 1MB for PC LGA 775 SLA8X..
  13,31 лв.
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E1500 2200Mhz 512K for PC LGA 775 SLAQZ..
  13,31 лв.
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E2220 2400Mhz 1MB for PC LGA 775 SLA8W..
  13,31 лв.
 • Процесор Intel Pentium
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Pentium E2180 2000Mhz 1MB for PC LGA 775 SLA8Y..
  13,31 лв.
 • Процесор Intel Core 2 Duo
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB for PC LGA 775 SL9TA..
  14,52 лв.
 • Процесор Intel Core 2 Duo
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB for PC LGA 775 SLA5E..
  14,52 лв.
 • Процесор Intel Celeron D
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Celeron D 420 1600Mhz 512K 512K for PC LGA 775 SL9XP..
  19,36 лв.
 • Процесор Intel Core 2 Duo
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Core 2 Duo P8700 2530Mhz 3MB for Notebook BGA479, PGA478 SLGFE..
  19,36 лв.
 • Процесор Intel Core 2 Duo
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Core 2 Duo E4400 2000Mhz 2MB for PC LGA 775 SLA98..
  19,36 лв.
 • Процесор Intel Celeron
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Celeron E3300 2500Mhz 1MB for PC LGA 775 SLGU4..
  20,57 лв.
 • Процесор Intel Celeron Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Celeron Dual-Core E3200 2400Mhz 1MB for PC LGA 775 SLGU5..
  20,57 лв.
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E5300 2600Mhz 2MB for PC LGA 775 SLGTL..
  20,57 лв.
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E5200 2500Mhz 2MB for PC LGA 775 SLAY7..
  20,57 лв.
 • Процесор Intel Dual-Core
  Процесор INTEL втора употреба А клас. Intel Dual-Core E5200 2500Mhz 2MB for PC LGA 775 SLB9T..
  20,57 лв.