Мисия
Нашата мисия е да предложим на българския пазар маркова компютърна техника на отлични (6+) цени, от там идва и нашето лого, COM от компютри и цифрата 6.

  Огромно разнообразие
Предлагаме повече от 2000 продукта. При нас ще намерите голямо разнообразие от модели и ще можете да изберете най-подходящия за Вас продукт.

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на регулации и контрол от българските институции като КЗП и други, това е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

  Надеждна техника
Марковата техника, която продаваме се изработва с внимание от качествени материали, а това гарантира безпроблемна работа за дълъг период от време.

  Лиценизана OS на отлична цена
Операционна система Windows, която предлагаме е 100 % оригинален софтуер от Microsoft® по програмата MAR. Тъй като се предлага за обновени компютри цената е много изгодна.

  Ефективност
Техниката, която продаваме, е бизнес клас и като нова е доста скъпа. При нас Вие можете да закупите тази скъпа техника на много по-изгодна цена.

  Оценки
Всеки компютър на нашия сайт, има оценка за бързина и оценка за ефективност. Системата за оценяване е наша авторска разработка. Оценката ще Ви помогне да изберете по-добрия продукт.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка в България. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  Гаранция
Към всеки продаден артикул получавате гаранция. Голяма част от продуктите, които предлагаме изглеждат отлично и имат дълъг гаранционен срок. Освен това предлагаме опция за увеличаване на гаранцията до 36 месеца.

  Преглед на пратката
За да сте сигурни, че ще получите правилния продукт, като изпращаме пратка отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

  Връщане до 14 дни
За да сте още по-спокойни, имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни и според Вашето желание ще заменим продукта с друг или ще възстановим заплатената за него сума.

 

 

 

FB