Мисия
Нашата мисия е да предложим на българския пазар маркови компютри втора употреба на отлични (6+) цени, от там идва и нашето лого, COM от компютри и цифрата 6.

  Ефективност
Получавате повече за вложените от Вас пари, защото техниката, която продаваме, е бизнес клас и можете да закупите надежден и бърз компютър на цена доста по-ниска от неговата себестойност.

  Бързина
Голяма част от компютрите/лаптопите са работни станции с мощни процесори, които се доближават или дори изпреварват новите предложения, но цената им е доста по-ниска.

  Система за оценяване
Всеки компютър на нашия сайт, има оценка за бързина и оценка за ефективност. Системата за оценяване е наша авторска разработка. Вижте тук как работи. Оценката ще Ви помогне да изберете по-добрия продукт.

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на регулации и контрол от българските институции като КЗП и други, това е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

  Огромно разнообразие
Предлагаме повече от 2000 продукта. При нас ще намерите голямо разнообразие от модели и ще можете да изберете най-подходящия за Вас продукт.

  История
Имаме дългогодинна история. Реализирали сме много продажби и имаме много доволни клиенти. Можете да поверите възрастта на нашия домейн в сайтове като whois.domaintools.com.

  Надеждна техника
Марковата техника, която продаваме е бизнес клас и се изработва с внимание от качествени материали, а това гарантира безпроблемна работа за дълъг период от време.

  Лицензирана OS на отлична цена
Операционна система Windows, която предлагаме е 100 % оригинален софтуер от Microsoft® по програмата MAR. Тъй като се предлага за обновени компютри цената е много изгодна.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерите. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  YouTube канал
В нашия канал имаме много авторски клипове и периодично правим нови, в които показваме състоянието на продуктите и също как да добавите допълнително памет, SSD и др. Основната цел е клиентът да може предварително да види външния вид на продуктите.

  Гаранция
Към всеки продаден артикул получавате гаранция. Голяма част от продуктите, които предлагаме изглеждат отлично и имат дълъг гаранционен срок. Освен това предлагаме опция за увеличаване на гаранцията до 30 месеца.

  Преглед на пратката
За да сте сигурни, че ще получите правилния продукт, като изпращаме пратка отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

  Връщане на продукт до 14 дни
За да сте още по-спокойни, имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни, а ние ще възстановим заплатената за продукта сума.

  Удобен и бърз сайт
За да се чувствате добре и да бъде поръчката бърза и лесна сме изработили сайта по най-новите HTML5 технологии с елегантен дизайн и възможност за бърза и лесна поръчка.

 

ОТЗИВИ 

 

В нашия YouTube канал имаме много авторски клипове и периодично правим нови, в които показваме състоянието на продуктите и също как да добавите допълнително памет, SSD и др. Основната цел е клиентът да може предварително да види външния вид на продуктите. Най-новият добавен клип е:
  

Според w3.org (организация по стандартизация) кодът на сайта ни е написан по стандартите, без нито една грешка. На следния адрес: validator.w3.org можете да проверите всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че написани без грешка сайтове са 1 на 1000000 (едно на един милион).  

Според Google PageSpeed Insights нашият сайт е един от най-бързите сайтове. Настолната версия на сайта ни има оценка за бързина 100, което е най-високата оценка, давана от Google PageSpeed. На следния адрес: google.com/pagespeed можете да проверите скороста на всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че сайтове с тази скорост са по-малко от 1 на 80 (едно на осемдесет). Вискоката скорост означава по-бърза работа с нашия сайт и по-малко изразходвани данни за Интернет от Вашия мобилен план. 


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.