За нас
COM6 е един от водещите Интернет магазини за маркови компютри втора употреба. Реализирали сме хиляди продажби и предлагаме над 2000 артикула на изгодни цени, с гаранция до 30 месеца.

  Мисия
Нашата мисия е да предложим на българския пазар маркови компютри втора употреба на отлични (6+) цени, от там идва и нашето лого - COM от компютри и цифрата 6.

  Получавате повече
Получавате повече за вложените от Вас пари, защото техниката, която продаваме е бизнес клас и можете да закупите ефективен компютър, който прави повече изчисления за по-малко пари. Вижте тук какво имаме предвид.

 Система за оценяване
Създали сме собствена уникална система за оценяване и всеки компютър на нашия сайт има оценка за бързина и оценка за ефективност. Тези оценки ще Ви помогнат да сравните продуктите и да изберете по-добрия продукт Вижте тук как работи.

 Маркови продукти DELL, HP, Lenovo и други
Предлагаме продукти на производителите DELL, HP, Lenovo, Fujitsu и дрруги, марковите продукти се изработват с внимание и от качествени материали, а това гарантира безпроблемна работа за дълъг период от време.

  Бързина
Голяма част от компютрите/лаптопите са работни станции с мощни процесори, които се доближават или дори изпреварват новите предложения, но цената им е доста по-ниска.

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на регулации и контрол от българските институции като КЗП и други, а това е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

  Огромно разнообразие
При нас ще намерите няколко хиляди продукта, които са налични на склад в България. Това разнообразие от марки и модели ще Ви помогне да изберете най-подходящия за Вас продукт.

  Тествана техника
Преди да изпратим продукта към Вас, всеки артикул минава през серия от тестове. Това се прави с цел да сме сигурни, че клиентът ще получи проверен и технически изправен продукт.

  История
Имаме дългогодишна история. Реализирали сме много продажби и имаме много доволни клиенти. Можете да проверите възрастта на нашия домейн в сайтове като whois.domaintools.com. (com6.com created on 1999-02-08)

  Дългосрочни отношения
Ние търсим дългосрочни отношения с клиентите. Поради тази причина ние се стремим да останете доволни след покупката и да се превърнете в наши лоялни клиенти.

  Лицензирана OS на отлична цена
Операционна система Windows, която предлагаме е 100 % оригинален софтуер от Microsoft® по програмата MAR. Тъй като се предлага за обновени компютри цената е много изгодна.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерите. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  YouTube канал
В нашия канал имаме много авторски клипове и периодично правим нови, в които показваме състоянието на продуктите и също как да добавите допълнително памет, SSD и др. Основната цел е клиентът да може предварително да види външния вид на продуктите.

  Гаранция
Към всеки продаден артикул получавате гаранция. Голяма част от продуктите, които предлагаме изглеждат отлично и имат дълъг гаранционен срок. Освен това предлагаме опция за увеличаване на гаранцията до 30 месеца.

 Гаранция от типа Collect and Return
От началото на 2020 г. предлагаме гаранция от типа "Collect and Return", това означава, че при проблем изпращаме куриер, който да вземе продукта, а след това го връщаме обратно пак с куриер, като ние поемаме транспортните разходи в двете посоки.

  Преглед на пратката
За да сте сигурни, че ще получите правилния продукт, като изпращаме пратка отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

  Връщане на продукт до 14 дни
За да сте още по-спокойни, имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни, а ние ще възстановим заплатената за продукта сума.

  Удобен и бърз сайт
За да се чувствате добре и да бъде поръчката бърза и лесна сме изработили сайта по най-новите HTML5 технологии с елегантен дизайн и възможност за бърза и лесна поръчка.

 

РЕАЛНИ ОТЗИВИ

(по-долу ще видите част от отзивите, които наши реални клиенти са оставили за нас в социалните мрежи, тоест това са реални отзиви, от доволни клиенти, които и в момента могат да се видят в нашите социалните мрежи)

  

 

В нашия YouTube канал имаме много авторски клипове и периодично правим нови, в които показваме състоянието на продуктите и също как да добавите допълнително памет, SSD и др. Основната цел е клиентът да може предварително да види външния вид на продуктите. Най-новият добавен клип е:
  

Според w3.org (организация по стандартизация) кодът на сайта ни е написан по стандартите, без нито една грешка. На следния адрес: validator.w3.org можете да проверите всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че написани без грешка сайтове са 1 на 1000000 (едно на един милион).  

Според Google PageSpeed Insights нашият сайт е един от най-бързите сайтове. Настолната версия на сайта ни има оценка за бързина 100 (теста е направен началото на 2019 година), което е най-високата оценка, давана от Google PageSpeed. На следния адрес: google.com/pagespeed можете да проверите скоростта на всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че сайтове с тази скорост са по-малко от 1 на 80 (едно на осемдесет). Високата скорост означава по-бърза работа с нашия сайт и по-малко изразходвани данни за Интернет от Вашия мобилен план. 
Ако нямате умения и се чудите кой продукт да закупите, вижте тук, където сме подбрали най-ефективните компютри и лаптопи.Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!