Мисия
Нашата мисия е да предложим на българския пазар маркова компютърна техника на отлични (6+) цени, от там идва и нашето лого, COM от компютри и цифрата 6.

  Българска фирма
Ние сме фирма със 100% българско участие, регистрирана в България и подлежаща на регулации и контрол от българските институции като КЗП и други, това е предпоставка за по-голяма сигурност. Освен това данъците остават в България.

  Система за оценяване
Всеки компютър на нашия сайт, има оценка за бързина и оценка за ефективност. Системата за оценяване е наша авторска разработка. Вижте тук как работи. Оценката ще Ви помогне да изберете по-добрия продукт.

  Огромно разнообразие
Предлагаме повече от 2000 продукта. При нас ще намерите голямо разнообразие от модели и ще можете да изберете най-подходящия за Вас продукт.

  История
Имаме дългогодинна история. Реализирали сме много продажби и имаме много доволни клиенти. Можете да поверите възрастта на нашия домейн в сайтове като whois.domaintools.com.

  Надеждна техника
Марковата техника, която продаваме се изработва с внимание от качествени материали, а това гарантира безпроблемна работа за дълъг период от време.

  Лиценизана OS на отлична цена
Операционна система Windows, която предлагаме е 100 % оригинален софтуер от Microsoft® по програмата MAR. Тъй като се предлага за обновени компютри цената е много изгодна.

  Ефективност
Техниката, която продаваме, е бизнес клас и като нова е доста скъпа. При нас Вие можете да закупите тази скъпа техника на много по-изгодна цена.

  Безплатна доставка
Всички поръчки от нашия сайт на стойност над 200 лева се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерите. Вие плащате само цената, която виждате на сайта и нищо друго допълнително.

  Гаранция
Към всеки продаден артикул получавате гаранция. Голяма част от продуктите, които предлагаме изглеждат отлично и имат дълъг гаранционен срок. Освен това предлагаме опция за увеличаване на гаранцията до 30 месеца.

  Преглед на пратката
За да сте сигурни, че ще получите правилния продукт, като изпращаме пратка отбелязваме опция за преглед, тоест преди да платите можете да видите продукта.

  Връщане на продукт до 14 дни
За да сте още по-спокойни, имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни, а ние ще възстановим заплатената за продукта сума.

  Удобен и бърз сайт
За да се чувствате добре и да бъде поръчката бърза и лесна сме изработили сайта по най-новите HTML5 технологии с елегантен дизайн и възможност за бърза и лесна поръчка.

 

ОТЗИВИ 

 

В нашия канал в YouTube имаме повече от 100 авторски клипа и периодично правим нови клипове, в които показваме състоянието на продуктите и също как да добавите допълнително памет, SSD и др. Основната цел е клиентът да може предварително да види външния вид на продуктите.
  

Според w3.org (организация по стандартизация) кодът на сайта ни е написан по стандартите, без нито една грешка. На следния адрес: validator.w3.org можете да проверите всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че написани без грешка сайтове са 1 на 1000000 (едно на един милион).  

Според Google PageSpeed Insights нашият сайт е един от най-бързите сайтове. Настолната версия на сайта ни има оценка за бързина 100, което е най-високата оценка, давана от Google PageSpeed. На следния адрес: google.com/pagespeed можете да проверите скороста на всеки сайт, включително и нашия. Статистиката показва, че сайтове с тази скорост са по-малко от 1 на 80 (едно на осемдесет). Вискоката скорост означава по-бърза работа с нашия сайт и по-малко изразходвани данни за Интернет от Вашия мобилен план. 


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.