1. Как мога да поръчам?

Можете да поръчате като следвате 3 лесни стъпки. Изберете желания продукт, натиснете върху бутона "КУПИ", попълвате Вашите данни и финализирате поръчката. По-подробна информация за начина на поръчка с разяснения и снимки можете да намерите тук.
 

2. Каква е видеокартата?

Видеокарта е вградена в процесора и се казва "Intel HD Graphics". Това е най-честия отговор. Някои от продуктите е възможно да имат допълнителна видеокарта като това е отбелязаното таблицата с технически характеристики. Ако не е отбелязано нищо това значи, че продукта е с видеокарта вградена в процесора "Intel HD Graphics".
 

3. Какво означават класовете: А клас, B клас и др.?

Всички продукти са класифицирани въз основа на външното им състояние, като А клас е най-доброто състояние, А минус клас има повече забележки, В клас има още повече забележки и С клас е по-скоро подходящ за резервни части. Това е най-общото определение, тоест всички класове се различават по външното си състояние, като всички те са тествани и работят без проблеми. Ако желаете продукт, който външно да изглежда добре препоръчваме да изберете А клас.
 

4. Мога ли да купя продукт B клас, но без забележки ?

Продуктът е отбелязан като B клас, точно защото има забележки и съответно заради това цената му е по-ниска, тоест когато продуктът е B клас, Вие получавате предимство в цената за сметка на външния вид. Ако Вие се колебаете, това означава, че B клас не е подходящ за Вас, препоръчваме да изберете А клас.
 

5. Къде са документите?

Към всяка поръчка получавате законна фактура с включено ДДС и гаранционна карта. И двата документа са в електронен вариант и могат да бъдат свалени от Вашия профил. За да влезете във Вашия профил натиснете тук. Забележка: когато правите вашата поръчка използвайте валиден имейл.
 

6. Касова бележка ?

Куриерът, който Ви доставя стоката е длъжен да Ви издаде касова бележка за наложен платеж с пощенски паричен превод. Пазете тази бележка и я прикрепете към фактурата. Фактурата е в електронен вариант и може да бъде свалена от Вашия профил. За да влезете във Вашия профил натиснете тук.
 

7. Мога ли да върна продукта?

Да, можете да върнете продукта до 14 дни от продажбата, като условията за връщане са описани в детайли тук. Не обновявайте/активирайте софтуера на устройството. Не могат да се връщат продукти по индивидуална поръчка.
 

8. Продуктите имат ли гаранция?

Да, всички продукти имат гаранция. Гаранционния срок на всеки продукт е упоменат в страницата на продукта. Гаранционния срок на батерии и зарядни устройства е 30 дни. Гаранционната карта е в електронен вариант и можете да я изтеглите и принтирате от Вашия профил след като изпратим поръчката. За да влезете във Вашия профил натиснете тук. Забележка: когато правите вашата поръчка използвайте валиден имейл.
 

9. Възможно ли е да видя устройството във вашия офис?

В офиса в град София, няма продукти в наличност. Голяма част от продуктите могат да се видят в град Бургас. Моля имайте предвид, че за всички градове предлагаме безплатна доставка за поръчки на стойност над 200 лева.


10. Мога ли да ползвам Widows 10 Home във фирмения офис?

Да, можете. Напълно законно и разрешено е версията HOME да се използва от фирми. Във версията HOME обаче липсват някои допълнителни екстри подходящи за големи корпорации, например Domain Controller и други. Трябва да прецените дали допълнителните екстри, които предлага PRO версията са необходими за Вас.


11. Възможно ли е да купя само операционна система Windows?

Операционната система Windows, която предлагаме е по програмата MAR. Този тип лиценз е ОЕМ, което означава, че се предлага заедно с хардуера и е неизменна част от него, не може да се продава самостоятелно и не може да се прехвърля на друг хардуер.


12. Как ще получа продукта?

За България доставяме поръчаните продукти с куриер до Вашия адрес или до офис на куриерската фирма. Използваме куриерските услуги на СПИДИ. Доставките се извършват от 9:00 до 18:00 в работен ден.


   
При плащане с банков превод получавате 1.2 процента допълнителна отстъпка.