1. Как мога да поръчам?

Можете да поръчате като изберете желания продукт, натиснете върху бутона "КУПИ" и следвате стъпките. По-подробна информация за начина на поръчка можете да намерите тук.
 

2. Каква е видеокартата?

Видеокарта е вградена в процесора и се казва "Intel HD Graphics". Това е най-честия отговор. Някои от продуктите е възможно да имат допълнителна видеокарта като това е отбелязаното таблицата с технически характеристики. Ако не е отбелязано нищо това значи, че продукта е с видеокарта вградена в процесора.
 

3. Къде са документите ?

Към всяка поръчка получавате законна фактура с включено ДДС и гаранционна карта. И двата документа са в електронен вариант и могат да бъдат свалени от Вашия профил. За да влезете във Вашия профил натиснете тук. Забележка: когато правите вашата поръчка използвайте валиден имейл.
 

4. Касова бележка ?

Куриерът, който Ви доставя стоката е длъжен да Ви издаде касова бележка за наложен платеж с пощенски паричен превод. Пазете тази бележка и я прикрепете към фактурата. Фактурата е в електронен вариант и може да бъде свалена от Вашия профил. За да влезете във Вашия профил натиснете тук.
 

5. Мога ли да върна продукта?

Да, можете да върнете продукта до 14 дни от продажбата, като условията за връщане са описани в детайли тук. Не обновявайте/активирайте софтуера на устройството. Не могат да се връщат продукти по индивидуална поръчка.
 

6. Продуктите имат ли гаранция?

Да, всички продукти имат гаранция. Гаранционния срок на всеки продукт е упоменат в страницата на продукта. Гаранционния срок на батерии и зарядни устройства е 30 дни. Гаранционната карта е в електронен вариант и можете да я изтеглите и принтирате от Вашия профил след като изпратим поръчката. За да влезете във Вашия профил натиснете тук. Забележка: когато правите вашата поръчка използвайте валиден имейл.
 

7. Възможно ли е да видя устройството във вашия офис?

Според нас поддържането на складова наличност води до по-висока цена. Нашата цел са клиенти, които искат да купят по Интернет. За да постигнем по-добра цена за тези клиенти ние не поддържаме шоурум и не извършваме продажби в офиса. Когато клиент направи поръчка изпращаме куриер, който взима продукта и го доставя на адреса на клиента. Имайте предвид, че ако стойността на Вашата поръчката е над 200 лева, доставката е безплатна.


8. Мога ли да ползвам Widows 10 Home във фирмения офис?

Да, можете. Напълно законно и разрешено е версията HOME да се използва от фирми. Във версията HOME обаче липсват някои допълнителни екстри подходящи за големи корпорации, например Domain Controller и други. Трябва да прецените дали допълнителните екстри, които предлага PRO версията са необходими за Вас.


9. Възможно ли е да купя само операционна система Windows?

Операционната система Windows, която предлагаме е по програмата MAR. Този тип лиценз е ОЕМ, което означава, че се предлага заедно с хардуера и е неизменна част от него, не може да се продава самостоятелно и не може да се прехвърля на друг хардуер.


10. Как ще получа продукта?

За България доставяме поръчаните продукти с куриер до Вашия адрес или до офис на куриерската фирма. Използваме куриерските услуги на СПИДИ. Доставките се извършват от 9:00 до 18:00 в работен ден.

FB