Гаранция от типа Collect and ReturnОт началото на 2020 година всички закупени от нас (след 01.01.2020)  лаптопи, компютри или монитори се предлагат с търговска гаранция от типа "Collect and Return". Това е изключително удобна гаранционна услуга, при която ние изпращаме куриер, който да вземе проблемния продукт от Вас след което продукта се отремонтира и връща връща при Вас, като всички разходи по доставка се покриват от нас. Вие не дължите нищо за изпращане към сервиза, не дължите нищо за връщане обратно и не дължите нищо за гаранционен ремонт.

Акцента е че това е безплатна услуга за Вас, а също е удобно защото не е необходимо да носите продукта някъде, тоест Вие посочвате от къде да се вземе продукта, а също посочвате и къде да се върне обратно, може да се вземе от Вашия адрес, от Вашия офис, или от друго място което посочите, може и от офис на куриерите ако така Ви е по-удобно.

Услугата се предлага при всички закупени от нас лаптопи, компютри или монитори, които имат гаранция и важи за целия период на гаранционния срок включително и за удължения ако има такъв. Например ако един лаптоп има гаранция 12 месеца и Вие добавите допълнителна гаранция още 12 месеца то ще получите лаптопа с 24 месеца гаранция и всички тези 24 месеца ще са от типа "Collect and Return".

Когато възникне гаранционен проблем, за да се възползвате от гаранцията Collect and Return е необходимо да попълните следната форма:
https://com6.com/blanka

Добре е да се има предвид, че услугата не важи за проблеми, които не се покриват от гаранцията например при компютри заразени с вируси, при физически счупени продукти, при нужда от преинсталиране и при други повреди по вина на клиента.

Създадохме гаранция от типа "Collect and Return" за по-голям удобство на клиентите, а също и за по-голяма сигурност, защото така се подчертава високото качество на предлаганите от нас продукти.

Ако сте решили да пазарувате от нас препоръчваме да прегледате категорията най-ефективни, която можете да видите тук:
https://com6.com/nai-efektivni
Приятно пазаруване в COM6!


Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!