Програма за лоялност


Най-общо:
Когато пазарувате от нас, печелите точки. Всяка точка е равна на един лев.


В детайли:
От началото на 2020 година активирахме нашата програма за лоялни клиенти, при която, когато пазарувате от нас, печелите точки. Точките можете да използвате за покупки при следващата си поръчка, тоест необходимо е веднъж вече да сте поръчали от нас и след това при следващата Ваша поръчка можете да използвате натрупаните точки, като всяка точка се равнява на един лев. Необходимо поръчката да бъде на стойност над 100 лева. Под цената на всеки продукт в нашия сайт е изписано колко точки печелите. Най-често при продукт с цена 1000 лева получавате 10 точки (възможно е да варира). Тези 10 точки са равни на 10 лева, които можете да използвате при следващата Ваша поръчка. Всички натрупани до момента точки можете да видите тук след вход в нашата система, тоест във Вашия профил по всяко време можете да видите натрупаните до момента точки.

Когато при поръчка използвате натрупаните точки общата цена на поръчката ще се намали. Това означава, че при следващата Ваша поръчка може да заплатите част от сумата с точки, като така ще платите по-малко. Например: ако следващата Ви поръчка е за 500 лева и използвате 10 точки, то вместо 500 ще платите 490 лева. С тази програма целим да стимулираме нашите лоялни клиенти. Лоялните клиенти са тези, които са наясно със своя избор (не връщат закупени продукти) и които пазаруват от нас отново и отново. Също необходимо условие е, когато правите поръчка да използвате реален и работещ имейл и всеки път всяка следваща поръчка да бъде със същия имейл и да сте логнати в нашата система.

Програмата не е подходяща за клиенти, които се колебаят при избора на продукт, които връщат или не взимат поръчаните продукти. Клиенти, които имат върнати поръчки или отказани пратки не могат да се възползват от привилегията за лоялни клиенти и губят всички натрупани точки.

За лоялните клиенти, които желаят да се възползват от натрупаните до момента точки е необходимо, когато правите поръчка, след като добавите продукта в кошницата да натиснете върху "Имате натрупани 10 точки, натиснете тук за да ги използвате." Както е отбелязано с червената стрелка на снимката по-долу в конкретния пример точките са 10, но във Вашия случай цифрата ще е различна в зависимост от натрупаните от Вас точки. След като натиснете, точките ще се добавят като допълнителна отстъпка в цената, страницата ще се презареди автоматично и добавените точки ще видите като отделен ред в таблицата със сумите. Необходимо е да финализирате поръчката, като настинете върху бутона ПОТВЪРДИ.


Това е всичко.
Приятно пазаруване!
Очакваме Ви отново!

 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!