Предимства на лицензирания Windows закупен от насЦена - едно от основните предимства на лицензираната операционна система, закупена от нас е изгодната цена, тоест за реновирани компютри цената на Microsoft® Windows е многократно по-ниска отколкото за нови машини.

Безплатно инсталиране - когато закупите лаптоп или компютър с операционна система Windows от нас, получавате еднократно безплатно инсталиране, тоест продуктът ще пристигне при Вас инсталиран с всички необходими драйвери.

Високо качество - ние можем да гарантираме високо качество на предлаганите компютри и лаптопи с предварително инсталирана операционна система. Те разполагат с всички необходими драйвери, сертифицирани от Microsoft®, антивирусен софтуер, 30 дневна версия на най-новия офис пакет и др. При нас процедурата по лицензиране на маркова техника е идентична с тази на водещите производители, обновената техниката по тези стандарти гарантира най-високо качество.

Защита от вируси - когато операционната система е оригинална, вградената антивирусна програма Windows Defender се обновява безпроблемно, обновява се и операционната система*. Tова Ви дава по-голяма защита от вируси и Ви предпазва от загуба на ценна информация.

Сигурност – оригиналната операционна система предоставя по-висока сигурност, защото голяма част от пиратския софтуер съдържа злонамерен софтуер като вируси, троянски коне. Някои са записани на много ниско ниво и потребителят изобщо не подозира за тях. Въпросът е какво, как и кога ще ги „събуди“ и какво ще се случи с Вашата система. Такъв тип софтуер може да доведе до загуба на информация, кражба на информация – лични/фирмени файлове и данни, пароли, номера на кредитни и дебитни карти, дори да повреди физически компютърната система.

Стабилност – пиратският софтуер, предвид, че е софтуерно модифициран, никога не може да се сравни като производителност и стабилност с оригиналния. Той „забива“, не работи коректно с останалия софтуер, инсталиран на компютъра, не работи коректно с драйверите на хардуера и оттам със самия хардуер, обикновено работи по-бавно и тромаво;

Функционалност – функционалността на пиратския софтуер е винаги ограничена – има неща, които не работят, има такива, които работят, но ограничено; Обновявания – плановите обновявания (update-и) на оригиналния софтуер не са налични за пиратските копия. Това прави операционната система и компютъра като цяло уязвими за външни атаки и злонамерен софтуер.

Правно-юридически аспект – операционната система, която ние предлагаме е оригинална и лицензирана, използването на нелегален (пиратски) софтуер е престъпление.


С всеки закупен от нас продукт с инсталирана операционна система Вие получавате:
100% оригинален софтуер от Microsoft;
30-дневна версия на новия Microsoft Office 2016 за Windows 10;
Антивирусен софтуер Microsoft Defender за Windows 10;
Предварително инсталиран SKYPE;
Предварително инсталиран Adobe Acrobat Reader DC;
Инсталирани всички необходими драйвери;
Всеки продукт с Windows 10 е инсталиран на английски език, като са налични повече от 150 различни езици за визуализация, включително и български.
* Всяка операционна система на Microsoft има ограничен живот на безплатните обновявания, тоест ние на гарантираме обновяване до безкрай, защото това зависи от Microsoft, нашия опит показва, че обновленията обикновено са около 5 години.
* Всяка операционна система на Microsoft има минимални изисквания, тоест ние не гарантираме, че Вашият компютър ще покрие изискванията на бъдещите версии.
 

 

Надяваме се информацията да е полезна за Вас. За продукти и цени моля вижте линковете по-долу.
Всички лаптопи с операционна система можете да видите тук.
Всички компютри с операционна система можете да видите тук.

Приятно пазаруване в COM6!
 

Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.

    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!