Предимства на лицензирания Windows закупен от насЦена - едно от основните предимства на лицензираната операционна система, закупена от нас е изгодната цена, тоест за реновирани компютри цената на Microsoft® Windows е многократно по-ниска отколкото за нови машини.

Безплатно инсталиране - когато закупите лаптоп или компютър с операционна система Windows от нас получавате еднократно безплатно инсталиране, тоест продуктът ще пристигне при Вас инсталиран с всички необходими драйвери.

Високо качество - ние можем да гарантираме високо качество на предлаганите компютри и лаптопи с предварително инсталирана операционна система, те разполагат с всички необходими драйвери, сертифицирани от Microsoft®, антивирусен софтуер, 30 дневна версия на най-новия офис пакет и др. При нас процедурата по лицензиране на маркова техника е идентична с тази на водещите производители, обновената техниката по тези стандарти гарантира най-високо качество.

Защита от вируси - когато операционната система е оригинална вградената антивирусна програма Windows Defender се обновява безпроблемно, обновява се и операционната система. Обновяването е безплатно и неограничено във времето, това Ви дава по-голяма защита от вируси и Ви предпазва от загуба на ценна информация.

Сигурност – оригиналната операционна система предоставя по-висока сигурност, защото голяма част от пиратския софтуер съдържа злонамерен софтуер като вируси, троянски коне. Някои са записани на много ниско ниво и потребителят изобщо не подозира за тях. Въпросът е какво, как и кога ще ги „събуди“ и какво ще се случи с Вашата система. Такъв тип софтуер може да доведе до загуба на информация, кражба на информация – лични/фирмени файлове и данни, пароли, номера на кредитни и дебитни карти, дори да повреди физически компютърната система.

Стабилност – пиратският софтуер, предвид, че е софтуерно модифициран, никога не може да се сравни като производителност и стабилност с оригиналния. Той „забива“, не работи коректно с останалия софтуер, инсталиран на компютъра, не работи коректно с драйверите на хардуера и оттам със самия хардуер, обикновено работи по-бавно и тромаво;

Функционалност – функционалността на пиратския софтуер е винаги ограничена – има неща, които не работят, има такива, които работят, но ограничено; Обновявания – плановите обновявания (update-и) на оригиналния софтуер не са налични за пиратските копия. Това прави операционната система и компютъра като цяло уязвими за външни атаки и злонамерен софтуер.

Правно-юридически аспект – операционната система, която ние предлагаме е оригинална и лицензирана, използването на нелегален (пиратски) софтуер е престъпление.


С всеки закупен от нас продукт с инсталирана операционна система Вие получавате:
100% оригинален софтуер от Microsoft;
Залепен стикер с продуктов ключ;
30-дневна версия на новия Microsoft Office 2016 за Windows 10;
Антивирусен софтуер Microsoft Defender за Windows 10;
Предварително инсталиран SKYPE;
Предварително инсталиран Adobe Acrobat Reader DC;
Инсталирани всички необходими драйвери;
Всеки продукт с Windows 10 е инсталиран на английски език, като са налични повече от 150 различни езици за визуализация, включително и български.

 

Надяваме се информацията да е полезна за Вас. За продукти и цени моля вижте линковете по-долу.
Всички лаптопи с операционна система можете да видите тук.
Всички компютри с операционна система можете да видите тук.

Приятно пазаруване в COM6!
 


 Запишете се за нашия електронен бюлетин за да получавате специални оферти.
    ЗАПИС    
Грешен имейл! Готово: е записан успешно!
   


COVID